Skip to main content

Chord Gitar Pamer Bojo Nella Kharisma

Foto: Nella Kharisma


Chord Gitar Pamer Bojo Nella Kharisma - Lagu pamer bojo diciptakan oleh Didik Prasetyo atau yang biasanya kita kenal Didi Kempot.

Semakin banyak youtuber yang membawakan ulang lagu dari Didi Kempot ini. Sekarang, yuk cek kunci gitarnya sekarang!

Nella Kharisma - Pamer Bojo

Intro: 🎶
C F C Am Em
F G Em Am
F G C

C F C
koyo ngene rasane wong nandang kangen
Am Em
rino wengi atiku rasane peteng
F G Em Am
tansah kelingan kepengen nyawang
F Dm G
sedelo wae uwis emoh tenan

Musik: 🎶
F G

C F C
cidro janji tegane kowe ngapusi
Am Em
nganti seprene suwene aku ngenteni
F G Em Am
nangis batinku nggrantes uripku
F G C
teles kebes netes eluh ning dodoku

Musik: 🎶
Am Em F Am Em
Am Em F G C

Chorus: 🎤
C Em
dudu klambi anyar
F
sing ning njero lemariku
Dm
nanging bojo anyar
G
sing mbo pamerke ning aku

Musik: 🎶
F G C 

C Em
dudu wangi mawar
F
sing tak sawang ning mripatku
Dm
nanging kowe lali
G
nglarani wong koyo aku
F G
ning opo seneng aku
Em Am
yen mung nggawe laraku
F G C G
pamer bojo anyar ning ngarepku

C F C
cidro janji tegane kowe ngapusi
Am Em
nganti seprene suwene aku ngenteni
F G Em Am
nangis batinku nggrantes uripku
F G C
teles kebes netes eluh ning dodoku

Musik: 🎶
Am Em F Am Em Am Em F G C

Chorus: 🎤
C Em
dudu klambi anyar
F
sing ning njero lemariku
Dm
nanging bojo anyar
G
sing mbo pamerke ning aku

Musik: 🎶
F G C

C Em
dudu wangi mawar
F
sing tak sawang neng mripatku
Dm
nanging kowe lali
G
nglarani wong koyo aku
F G
ning opo seneng aku
Em Am
yen mung nggawe loroku
F G C
pamer bojo anyar ning ngarepku
F G
ning opo seneng aku
Em Am
yen mung nggawe loroku
F G C
pamer bojo anyar ning ngarepku

Outro: 🎶
C

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar